Sastojci za 4 osobe
| 1 kom | luka |
| 1 | zelena paprika |
| 2 kom | mrkve |
| 2 kom | srednje velikih tikvica |
| 1 šalica | leće ( bilo koja vrsta) |
| 2 šalice | soje u komadićima |
| 4 komada | pilećih hrenovki |
| 2 šalice | gusto kuhane rajčice |
| 20 dag | tjestenine |
| 1 žlica | vegete |
| sol i papar | po želji |
Sitno izrezani luk propržiti sa mrkvom i paprikom. Dodati leću i soju. Kada je izdinstano dodati na kockice izrezanu tikvicu, malo zaliti vodom i ostaviti da se dinsta još 10-15 minuta. Dodati hrenovke izrezane na kolutiće i tijesto pa podliti gusto kuhanom rajčicom i vodom do pola posude. Kada su tijesto i hrenovke skoro kuhane popapriti, dodati vegete i soli po ukusu.
Primjedbe
Objavi komentar